Educació Infantil- 6è d'infantil

BENVINGUTS AL CURS 2023-24 !!!!!!!!


Hola famílies!!! Ja tornam a ser a escola una altra vegada!!!! Hem tornat molt grans i ja som a ....P5!!!!

Aquest estiu segur que heu xalat molt, perquè hem tornat amb una xerrera... Segur que ens ho passarem molt bé i aprendrem molt....

MOLTES GRÀCIES ANTÓNIA I TAMI!!!!!


Bon dia famílies!!!!

Com ja sabeu aquest curs tenim classes noves a infantil i hem hagut de reorganitzar les nostres coses, i és per açò, que no tenim armari per guardar els nostres coixins. Na Tami ens va donar una molt bona idea. I si feim un sac gegant on poder guardar-los i una vegada ple, l'utilitzam de puf pel racó de la biblioteca i de la calma??? Quina idea més fantàstica!!!!! Però teniem un graaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn  problema: jo no sé cosí. Així que li vam anar a demanar a ajuda a n'Antònia, ja que ella és una experta.  I vet aquí el resultat!!!! És genial i ens encanta!!!! Com som una classe molt agraïda, li vam regalar un àlbum amb dibuixos i una capsa de bombons. Moltes gràcies a les dues!!!!!

FOTOS ANTONIADIA DE LA GENT GRAN


Bon dia a tots!!!!!

Aquest divendres van anar de visita a la residència del Consell Insular, per celebrar el dia de la Gent Gran. Allà ens esperaven, a més dels avis,  representants de l'institució i la Coral de Jubilats de Maó. Amb l'ajuda del personal de la residència, vam repartir un clavell a cada avi i també als integrants del cor. Després vam poder gaudir del concert, amb repertori de cançons menorquines i d'altres també molt conegudes i el director de la Coral, en Tomé Olives, ens va demanar que els acompanyesim en la cançó "Un senyor damunt un ruc" i que cantessim una cançó noltros tot sols.  Amb la vergonya que ens carecteritza quan hi ha molta gent i no hem preparat res, vam fer el que vam poder, encara que cal dir que el públic va ser molt generós i ens vam ben aplaudir. En acabar el concert vam tornar a l'escola ben contents després d'haver passat una molt bona estona tots junts. 

FOTOS GENT GRAN
LA TARDOR SEGONS KANDINSKY


Bon dia. Aquest curs, els fiets i fietes de P5 estudiam el pintor Wassily Kandinsky. Aprofitant el canvi d'estació vam observar els seus paisatges i en concret el quadre "Otoño en Baviera" i vam dibuixar el nostre propi paisatge amb els colors de la tardor.

FOTOS LA TARDOR DE KANSDINSKY

CELEBRACIÓ SANT VICENÇ DE PAÜL


Hola a tots i a totes!!!!

Aquest dimecres passat vam celebrar el dia de Sant Vicenç de Paül. Ens vam trobar tots al pati, juntament amb les germanes i en Joan Miquel. Els més grans ens van explicar qui va ser Sant Vicenç i van  llegir les plegàries i les ofrenes i noltros les vam poder ensenyar a la resta de l'escola.  Després vam berenar tots junts i l'escola ens va donar una sorpresa: un polo per a cada un!!!!  Ja més tard i amb tranquil·litat vam pintar un dibuix que mus va quedar ben polid.

FOTOS CELEBRACIÓ SANT VICENÇ DE PAÚLCAMPANYA RECOLLIDA DE LLET


Bon dia famílies!!!

En motiu del dia de Sant Vicenç,, l'escola va dur a terme la campanya de recollida de llet, i des d'aquí us vull donar les gràcies a tots els que vau col·laborar. Ha estat tot un èxit, i he de dir que la nostra classe ha estat, si no la que més llet a duit, una de les que més!!!  Molt orgullosa de la meva classe!!!!

FOTOS RECOLLIDA DE LLET

ACTIVITATS DE LECTO: CLASSIFICACIÓ DE PARAULES, DICTAT DE VOCALS I .... APRENEM LLETRA NOVA, LA M


Bon dia a tots i totes!!!

Ja som a P5 i com ja sabeu una dels aprenentatges més importants és l'adquisició de la lectoescriptura. El curs passat vam adquirir el coneixement de les vocals tant a nivell auditiu, com visual i també el seu traç.  És molt important que tenguin aquests coneixements ben adquirits ja que, en cas contrari no podran assimilar els nous coneixements d'aquest curs. 

No tenim temps a perdre, així que ja hem començat amb lletra nova, la M.   IMPORTANTÍSSIM RECORDAR QUE NO ES DIU EL NOM DE LA LLETRA, SI NO EL SEU SO, PER QUÈ ÉS MOLT MÉS FÀCIL FER L'APRENENTATGE AIXÍ . 

Us pas unes quantes fotos de diferents activitats relacionades amb lecto. 

FOTOS QUI TE LA M I QUI NO

FOTOS VOCALS

TRAÇ M

RACONS MATES DIVERTIDES 1


Com esteim famílies???

 Aquí us deix unes quantes fotos amb actvitats de les mates divertides que feim a l'escola. Ens ho passam genial!!!

En aquests moments repassam continguts del curs passat, ja que després de l'estiu sempre hi ha alguns despistats que ja no recorden el traç d'alguns nombres. 

FOTOS MATES DIVERTIDES 1
CARNAVAL!!!!!


Bones tardes famílies!!!!

Aquesta setmana ha estat una setmana molt moguda. SETMANA DE CARNAVAL!!!Aqui teniu un recull de totes les coses que hem fet durant la setmana. Esper que us agradi i que us hagueu passat tant bé com noltros!!!  Des d'aquí vull donar les gràcies a tots els qui ens heu vingut a ajudar i heu compartit una estoneta amb noltros.

COSES AL CAP

COSES AL TRONC

COSES EXTREMITATS

MATÍ

CAPVESPRE

PIJAMA


DONA SANG EXPLICACIÓ ESO


Hola famílies.

Aquesta setmana ens han vingut a veure unes alumnes de 3R ESO, per explicar-nos el projecte de DONA SANG. Ens han explicat com és la sang, per on va per el nostre cos i quines cèl·lules tenim al cos. Com no ho entenem molt bé, ens han fet un experiment. Després ens han dit que participarem a un video promocional fet des de l'escola i hem preparat tots junts les disfresses de gotes de sang. Mirau, noltros no podem donar sang, però sabieu que si voltros en donau sereu uns SUPER HEROIS???? ANIMAU-VOS. Serà el pròxim 7 de maig!!!!

ACTIVITATS KANDINSKY


Buenas... Aquí va un recull de diferents activitats de plàstica que hem fet recentment. Esper que us agradin.


CERCLES CONCENTRICS TEMPERA

CERCLES CONCENTRICS MATERIAL PSICO

MESCLES DE COLORS

MESCLA COLORS 2

CERCLES CONCENTRICS AMB PLASTELINA


ACTIVITATS LECTO I CONSCIENCIA FONOLOGICA

 Bona nit famílies. Aquí trobareu un recull de moltes activitats que feim durant les sessions de lecto i de consciència fonológica. Ens ho passam molt bé i aprenem un munt!!

ACTIVITAT 1

ACTIVITAT 2

ACTIVITAT 3

ACTIVITAT 4

ACTIVITAT 5

ACTIVITAT 8

ACTIVITAT 9

ACTIVITAT 10

ACTIVITAT 11

ACTIVITAT 12CUMPLES CARLOS I MARTÍN

Bones tardes famílies. Aquí us deix les fotos dels cumples den Carlos i en Martín

CARLOS

MARTÍN


MATES DIVERTIDES 2Bones tardes. Us deix un recull d'activitats de mates: màquina de sumes i restes, pensament computacional (bee bots), tablets, racons...

BEE BOTS 1

BEE BOTS 2

BEE BOTS FIETS GROSSOS

BINGO 0-9

PREPARACIÓ BINGO 10-20

NOMBRE 6

MÀQUINA SUMES I RESTES

MATES 2

MATES 3

MATES 4

MATES 5

MATES 6

MATES 7

NOMBRE 8HORT URBÀ

Bones tardes famílies!!!!

Com ja sabeu aquest curs tenim activitat nova com a extraescolar: l'hort urbà. 

L'hem començat des de 0. Aprofitant l'estructura del nostre jardí del curs passat, vam llevar tot el que ens sobrava, vam anar a comprar els plantells, regaderes, terra, i plantells. Ho vam preparar tot i ho vam plantar dins les nostres rodes. També hem traslladat algunes de les plantes que ja hi havia dins les rodes a l'hort vertical. Regam i llevam males herbes i com som els grossos d'infantil i ja sabem escriure molt bé, hem fet tots els cartells necessaris i els hem plastificat per a què, en cas de pluja o regar, no es facin malbé. Ens encanta anar a l'hort i esteim vegent com creixen l'orenga, la camamil·la, el tem, el romaní, les pastanagues, els fesols, les lletuges romanes... Quan ho puguem recollir ens ho menjarem tot!!!

També anam a veure i cuidar el "merendero" que tenim a la tanca. 

CARTELLS HORT URBÀ

CARTELLS MERENDERO

CUIDAM L'HORT

PENJAM ELS CARTELLS

SEMBRAM PLANTELLS HIVERN

VISITAM MERENDERO

A REGAR !!!

PINYOLS ADVOCAT
LA PAU

Hola!!!!!

Aquí teniu un recull de fotos de la celebració de la Pau. Des d'aquí vull donar les gràcies a tots els pares que vau venir a ajudar-nos a fer el taller i a compartir amb noltros aquest dia. 

LA PAU GLOBUS

LA PAU TALLER PARES

LA PAU CELEBRACIÓ


ED. EMOCIONALHola a tots i totes!!!

Us pas un recull d'activitats que hem fet a educació emocional, des de jocs on identificar les nostres emocions, activitats de cohesió de grup, estratègies per resolució de conflictes, acomiadament Ana Julia...

ACOMIADAMENT ANA JULIA

BINGO EMOCIONAL

JOC DE CARTES I MONSTRE COLORS

CONTES DIFERENTS TIPUS DE FAMÍLIES

DIA DE LA GENT GRAN

MANDALES TORTUGUES

ACTIVITAT TRENYINA


MÚSICA


Hola.  Aquí teniu un exemple d'una activitat que fan es peques a la classe de música amb na Mónica. Esper que us agradin.

INSTRUMENTS MÓNICA

SANT ANTONI


Bones tardes!!!

Aquí us deix un recull de fotos i videos de la celebració de Sant Antoni.  Moltes gràcies a tots els que vau poder venir a passar una estona amb noltros i a compartir un bon pa amb sobrassada!!

BANYES SANT ANTONI

CELEBRACIÓ SANT ANTONILA MIRACULOSA

Bones tardes famílies.

Us he fet un recull de fotos de la celebració de la Miraculosa, tant de la celebració religiosa, com de la convidada a berenar d'ensaimada, com del taller de pares i la representació per part del grup de 6è. Perdonau la tardansa. 


LA MIRACULOSA


NADAL

Hola a tots i totes!!!

Aquí us deix un recull de fotos de Nadal, l' entrega de les cartes a les seves magestats, el betlem vivent, la visita dels Reis Mags, els sobres sorpresa, anar a cantar nadales als àvis i la visita del gegant del pare Noel.  També podreu veure algunes fotos del regals que vam trobar en tornar de les vacances de Nadal a l'escola. 

VISITA REIS MAGS

ENTREGA CARTA REIS MAGS

BETLEM VIVENT

CANTAR NADALES

VISITA GEGANT PARE NOEL

REGALS REIS MAGS
CUMPLES PRIMER TRIMESTREHola a tots i totes. 

Us pas les fotos dels cumples del primer trimestre. 

ALEX

ALMA

CARLA

ELSA

GRACIA

IZAN

MARTÍ

MARTINA

MIA

PABLO
INICI QUARESMABones tardes famílies.

Hem començat la Quaresma a escola. Aquí teniu un recull de fotos del dimecres de Cendra, de l'activitat amb Sor Lourdes i o llevant peus, també podreu veure com vam anar a regar el caramel·ler o a recollir els caramel llargs. 

DIMECRES DE CENDRA

VISITA SOR LOURDES QUARESMA

L'ARBRE DE LA QUARESMA

PRIMER PEU S'ÀVIA COREMA

2N PEU S'AVIA COREMA

3R PEU COREMA

4T PEU COREMA

5È PEU COREMA

6È PEU COREMA

7È PEU COREMA

REGAR CARAMEL·LER

RECOLLIR CARAMELS LLARGS


AUDICIONS INSTRUMENTS MUSICALS

Hola família.

Com ja sabeu esteim estudiant els instruments de vent, i per aquest motiu vam tenir una audició musical per part de na Mireia i un amic d'aquesta, amb instruments de vent i de corda. Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre molt.


AUDICIÓ MUSICALDARRERES ACTIVITATS KANDINSKY


Bon dia famílies. 

Aquí us deix unes quantes fotos de les darreres actvitats den Kandinski, la tapa de l'àlbum i el quadre "alguns cercles" fet amb ceres i témpera. Esper que us agradi.


TAPA KANDINSKY

ALGUNS CERCLES

EXPERIMENTAM AMB LES EMOCIONS I LA MÚSICA

Hola famílies!!! Els darrers dies de classe vam fer una activitat on els infants escoltaven música alegre i havien de dibuixar amb el color groc i música i ho havien de fer de color blau. Els hi va agradar molt i per acabar cada un va explicar el què havien dibuixat, com s'havien sentit i si els hi havia agradat.

EMOCIONS I MÚSICA

Bones tardes.

Aqui us deix un recull de fotos de la festa de Sant Josep d'aquest curs, de la celebració a la Concepció, del berenar d'ensaimada i dels tallers de la festa. Esper que us agradin tant com ells bé s'ho van passar. 

FOTOS SANT JOSEP


TALLER PANDERETA ALUMNES DE 6È
Hola!!! Un dels darrers dies de classe abans de les vacancaes, els alumnes de 6è de primària, juntament amb la seva mestra, na Montse, ens van venir a fer un taller de confecció d'un instrument de percussió, una pandereta. Mus ho vam passar molt bé i vam aprendre molt!!!

PANDERETA
CURSA SOLIDÀRIA


Bones tardes a tots i totes:

 Com ja sabeu aquest any vam celebrar la III cursa solidària de l'escola. Des d'aquí vull donar les gràcies a tots els que, d'una manera o altra ho vau fer possible, ens vau acompanyar i participar en la cursa i ens vau ajudar a recollir el màxim possible per poder dur a terme aquesta nova escola juntament amb la fundació de l'escola. Moltes, moltes gràcies a tots. 

CURSA SOLIDÀRIA

VANESA


Hola!!

Com ja sabeu tenim una practicant a la classe que se diu Vanesa. Una de les seves feines és preparar una situació d'aprenentatge i aquesta va sobre la relaxació, la ioga, la respiració, el control del cos i la seva consciència.... Per poder fer-ho ens conta contes, ens prepara vocabulari nou, practicam postures de ioga i de respiració....

Aqui van unes quantes fotos per a què pogueu veure què feim...

FOTOS VANESA

DIA DE LA DONA

Hola a tots i totes.

Aquí us deix un recull de fotos del dia de la dona, en què vam treballar la coeducació amb tots els fiets i fietes d'infantil, a partir de paraules creuades senzilles i amb definicions que fàcilment poden identificar. Ens ho vam passar molt bé i vam intentar que ja des de petits entenguin que és la igualdat. 


DIA DE LA DONA

CUMPLES ALBA I ANDRÉS
CELEBRACIÓ SANT JORDI
CELEBRACIÓ SANT JORDI

Estimades famílies: 

Aquí teniu un recull de fotos de la celebració de Sant Jordi. Des d'aquí vull donar les gràcies a tots els que vau participar i vau fer possible la celebració, tant donant els llibres per fer les paradetes com assistint i ajudant en el taller de roses. Sense voltros tot açò no seria possible.


TITELLES RONDALLA

CELEBRACIÓ

PUNTS DE LLIBRE GRÀCIA

Bon dia!!

En motiu de Sant Jordi, na Gràcia va fer un punt de llibre per a tota la classe i també per a les mestres. Moltes gràcies, Gràcia, per la feinada i per estimar-nos tant a tots!!!!

PUNTS LLIBRE GRÀCIA


CUMPLES LEO I DYLAN
COLÒNIES


Bon dia a tots i totes!

Tant de temps preparant i esperant per anar de colònies i... Ja han passat!! Ens ho vam passar genial, malgrat estar molt emocionats i una mica revolucionats. En arribar a l'escola ja no podiem esperar més, així que vam preparar el cotxo, ens vam posar la motxilla i... cap a nes Canaló. En arribar vam conèixer els espais de la casa, vam poder organitzar les coses i berenar.  En acabar, vam fer una petita excursió i vam explorar un poc els voltants, i en arribar... Algú ens havia deixat un sobre aferrat a la porta principal!!! Vam seguir diferents pistes i... vam trobar un tresor!!!  Després de l'esvalot,  vam decidir estampar la camiseta pel matí, ja que feia molt de solet i així s'aixugarien abans. Després vam anar a dinar i després vam escriure a la camiseta, vam escoltar uns quants contes i vam dibuixar la casa de colònies i pintar dibuixos de la Patrulla Canina, estant molt tranquils i relaxats.  Més tard, vam jugar tots junts al pati a jocs tradicionals, per acabar a la discoteca!!! Com ens va agradar. Ho vam donar tot!!! Després de gastar tantes calories tocava anar a sopar i preparar-nos per anar a dormir. N'hi ha que van dormir molt bé, i d'altres, els hi va costar una mica més. En sol demà ens vam vestir, vam preparar les motxilles, recollir els sacs, berenar i vam poder fer una petita volteta per anar cap al bus i tornar a l'escola. 

Què bé ens ho vam passar i què bé se van portar!!!

Moltes gràcies per confiar-me el més preciatt: els vostres fills i filles !!! Tots tindrem un gran record.


FEINETES PRÈVIES COLÒNIES

COMPRAR SUPER

PREPARACIÓ CAIXES MATERIALS COLÓNIES

COLÓNIES
REUNIÓ COLÒNIES


Bon dia!!!

Aqui deix la presentació i els videos que vam enregristrar dies abans de la reunió, ja que la que vam fer aquest dia, va ser, en diferència la pitjor que ens va sortir, segurament pels nirvis i el fet de què els papis fossiu allà.  Però estic contenta, són encara petits, i es trobaran en aquesta situació en infinitat de vegades durant la seva vida, i cal, a poc a poc, anar practicant i enfrontar-se a les seves pors. 


PRESENTACIÓ REUNIÓ

VIDEO 1

VIDEO 2

MÉS FOTOS DE COLÒNIES

Bon dia. Aquí us pas més fotos de les colònies i els videos de la super famosa discoteca. 

Aprofitau per a descarregar totes les fotos i videos que he anat penjant, ja que el curs que ve tindrem una altra manera de compartir-ho. 

MÉS FOTOS I VIDEOS COLÒNIES

VISITA MUSEU MENORCA

Bona nit famílies.

Aqui us deix un recull de fotos de la visita al Museu de Menorca, on vam poder fer el taller del Myotragus, la mascota del Museu. El Myotragus era una cabreta petita que vivia a Menorca molt abans de que hi hagués humans. Era petita, de cames curtes i el més destacable era que tenia.. boca de rata!!! Després de l'explicació de na Judit, la monitora, vam poder veure d'aprop el seu esquelet i per acabar vam anar a l'aula didàctica, on vam poder fer un esquelet de pasta, amb macarrons, espaguetis i conxes .... Ens ho vam passar genial i vam aprendre molt. Per cert... Na Cris diu que ens vam portar superbé!!!!!!

VISITA MUSEU MENORCA


APADRINAMENT LECTOR


Bona nit!!!!

Des de fa unes setmanes els alumnes de 3r de primària i noltros, els de P5, esteim duent a terme l'activitat d'apadrinament lector, on, els més grans ens ajuden als més petits en el procés de l'adquisició de la lectura. Vam preparar uns carnets, ens van presentar als nostres padrins i padrines i des de llavors, cada divendres llegim i aprenem junts. 

Des d'aquí volem donar les gràcies als alumnes de 3r per la seva paciència, les ganes d'ajudar-nos i per ensenyar-nos tant bé!!!

APADRINAMENT LECTOR 3R I P5

ACOMIADAMENT VANESA

Hola famílies!!!

 Com ja sabeu, el passat 10 de maig na Vanesa, la nostra practicant va acabar el seu temps amb noltros. Per poder acomiadar-nos com tocava, el dimarts va venir i vam fer una petita festa on ella ens va regalar una vareta màgica per poder fer realitat els nostres somnis i la classe dels instruments de vent, li van regalar un bòtil d'aigua de l'escola i un recull de dibuixos i frases  polides per a què ens recordi sempre. Per acabar bé el dia, vam aprofitar els sucs i galetes que ens havien sobrat de les colònies i vam fer una mica de bereneta. 

MOLTES GRÀCIES PER TOT VANESA, PER LA TEVA PACIÈNCIA, ESTIMA, AJUDA, SABER FER, LES TEVES ABRAÇADES... 

ACOMIADAMENT VANESA

NO T'OBLIDAREM MAI!

CUMPLES CRISTIAN I GAEL
PHOTOCALL GRADUACIÓ

Bones tardes famílies. Aquí us pas un recull de fotos amb photocall de graduació. Al següent enllaç us les pas individualment.

 PHOTOCALL GRADUACIÓ

APADRINAMENT LECTOR


El divendres passat els alumnes de 3r de primària ens van venir a dur els diplomes que ens havien preparat com a padrins de l'apadrinament lector. Des d'aquí vull donar les gràcies a nen Toni, tutor de 3r, als padrins i padrines i també a tots els fiols, ja que ha estat un gust poder compartir amb tots voltros aquesta gran activitat.  

Us pas un recull de fotos de les diferents sessions on podreu veure a cada padrí amb el seu fiol. 

APADRINAMENT LECTOR


POLOS


Ahir els fiets d'infantil i primer cicle de primària vam compartir un moment de fresqueta menjant polos. Ens van agradar molt i també ens vam refrecar un puquet. 

POLOS

CONTES 2N ESO
Ahir, després de menjar polos, els alumnes de 2n ESO van venir a regalar a la classe un munt de contes que ells mateixos han fet. Des d'aquí els hi volem donar les gràcies a na Sole i a tots ells. 

CONTES 2N ESO


AMBIENTS

Bones tardes. Durant 8 setmanes els fiets d'infantil hem fet els ambients. Hem xalat moltíssim, hem descobert moltes coses i ens hem ajudat a experimentar noves sensacions i a cuidar-nos.


AMBIENTS MES DE MARIAHola. Aquí us pas un recull de fotos d'activitats del mes de Maria, visita a Gràcia i l'ofrena floral a la capella de les germanes. Moltes gràcies per la vostra implicació.

 VISITA GRÀCIA

OFRENA FLORAL CAPELLA GERMANES


LECTO NOVETATS


Bones tardes a tots i totes:

Aquestes darreres setmanes esteim fent activitats de lecto diferents. Aquí en deix dues: un bingo de lletres  i una descripció fets en parelles. 

BINGO LLETRES

DESCRIPCIÓ

PRESENTACIÓ KANDINSKY


Hola famílies. Aquí us deix fotos i videos de l'exposició de Kandinsky.  Esper que us agradés molt, tant com a tots els peques, que tanta feina van fer per poder fer-la possible. Des d'aquí vull donar les gràcies a totes les famílies que vau assistir. 

PRESENTACIÓ KANDINSKY

LA TRANSFORMACIÓ DE NA DUNA

Bones tardes famílies. Com ja sabeu na Duna, la nostra orugueta de les classes de religió ha sofert una gran transformació durant el curs, com tots noltros. Ha passat a fer una crisàlida, i després de molt de temps... S'HA CONVERTIT EN PAPALLONA!!! Ens vam emocionar molt i per açò us pas un recull de fotos i videos. 


DUNA CRISÀLIDA

DUNA PAPALLONA


VISITA AL CENTRE DE DIA ELENA MASERAS

Hola famílies!!!

Aquí us pas un recull de fotos i videos de quan vam anar a visitar als àvis del centre de dia, Elena Maseras. Ens ho vam passar molt bé i vam poder compartir una estona molt divertida pels àvis també. Vam fer jocs, gimnàsia i ens van convidar a una barreta de xocolati i ens vam poder endur un globus que haviem emprat per fer exercici. Ens va agradar moltíssim. Moltes gràcies Maite per convidar-nos!!!

VISITA ELENA MASERASA VEGADES LA MARE TÉ EL CAP PLE DE TRONS


Hola famílies. 

A la darrera sessió d'educació emocional amb na Mónica, ens va contar un conte " A vegades la mare té el cap ple de trons".

Ens va agradar molt, vam poder xerrar i identificar moltes emocions i les vam comparar amb les del monstre de colors. Moltes gràcies Mónica per totes les activitats i la teva bona predisposició!!!

FOTOS

FINAL DE CURS I D'ETAPABenvolgudes famílies!!!

Sense quasi adonar-nos, han passat 3 anys. 3 anys on hem compartit penes i alegries, on hem rigut i plorat, on hem aprés moltes coses i ens ho hem passat genial. 

Des d'aquí us vull donar les gràcies per confiar-me els vostres ja no tant peques, per deixar-me participar en la seva educació, per formar part de la meva vida i per ajudar-me i col·laborar, fent sempre la meva feina molt més fàcil. Recordau que sense voltros, tot açò no és possible. 

Arriba una nova etapa, i amb ella, noves experiències. Gaudiu de totes elles. 

Per la meva part, només us puc dir: GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES. Mus veurem segur i esper poder donar-vos a tots una gran abraçada. 

 Esper que tingueu tots un molt bon estiu!!!!!  Us trobaré a faltar!!!