Educació Infantil- 6è d'infantil

BENVINGUTS AL CURS 2023-24 !!!!!!!!


Hola famílies!!! Ja tornam a ser a escola una altra vegada!!!! Hem tornat molt grans i ja som a ....P5!!!!

Aquest estiu segur que heu xalat molt, perquè hem tornat amb una xerrera... Segur que ens ho passarem molt bé i aprendrem molt....

MOLTES GRÀCIES ANTÓNIA I TAMI!!!!!


Bon dia famílies!!!!

Com ja sabeu aquest curs tenim classes noves a infantil i hem hagut de reorganitzar les nostres coses, i és per açò, que no tenim armari per guardar els nostres coixins. Na Tami ens va donar una molt bona idea. I si feim un sac gegant on poder guardar-los i una vegada ple, l'utilitzam de puf pel racó de la biblioteca i de la calma??? Quina idea més fantàstica!!!!! Però teniem un graaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn  problema: jo no sé cosí. Així que li vam anar a demanar a ajuda a n'Antònia, ja que ella és una experta.  I vet aquí el resultat!!!! És genial i ens encanta!!!! Com som una classe molt agraïda, li vam regalar un àlbum amb dibuixos i una capsa de bombons. Moltes gràcies a les dues!!!!!

FOTOS ANTONIADIA DE LA GENT GRAN


Bon dia a tots!!!!!

Aquest divendres van anar de visita a la residència del Consell Insular, per celebrar el dia de la Gent Gran. Allà ens esperaven, a més dels avis,  representants de l'institució i la Coral de Jubilats de Maó. Amb l'ajuda del personal de la residència, vam repartir un clavell a cada avi i també als integrants del cor. Després vam poder gaudir del concert, amb repertori de cançons menorquines i d'altres també molt conegudes i el director de la Coral, en Tomé Olives, ens va demanar que els acompanyesim en la cançó "Un senyor damunt un ruc" i que cantessim una cançó noltros tot sols.  Amb la vergonya que ens carecteritza quan hi ha molta gent i no hem preparat res, vam fer el que vam poder, encara que cal dir que el públic va ser molt generós i ens vam ben aplaudir. En acabar el concert vam tornar a l'escola ben contents després d'haver passat una molt bona estona tots junts. 

FOTOS GENT GRAN
LA TARDOR SEGONS KANDINSKY


Bon dia. Aquest curs, els fiets i fietes de P5 estudiam el pintor Wassily Kandinsky. Aprofitant el canvi d'estació vam observar els seus paisatges i en concret el quadre "Otoño en Baviera" i vam dibuixar el nostre propi paisatge amb els colors de la tardor.

FOTOS LA TARDOR DE KANSDINSKY

CELEBRACIÓ SANT VICENÇ DE PAÜL


Hola a tots i a totes!!!!

Aquest dimecres passat vam celebrar el dia de Sant Vicenç de Paül. Ens vam trobar tots al pati, juntament amb les germanes i en Joan Miquel. Els més grans ens van explicar qui va ser Sant Vicenç i van  llegir les plegàries i les ofrenes i noltros les vam poder ensenyar a la resta de l'escola.  Després vam berenar tots junts i l'escola ens va donar una sorpresa: un polo per a cada un!!!!  Ja més tard i amb tranquil·litat vam pintar un dibuix que mus va quedar ben polid.

FOTOS CELEBRACIÓ SANT VICENÇ DE PAÚLCAMPANYA RECOLLIDA DE LLET


Bon dia famílies!!!

En motiu del dia de Sant Vicenç,, l'escola va dur a terme la campanya de recollida de llet, i des d'aquí us vull donar les gràcies a tots els que vau col·laborar. Ha estat tot un èxit, i he de dir que la nostra classe ha estat, si no la que més llet a duit, una de les que més!!!  Molt orgullosa de la meva classe!!!!

FOTOS RECOLLIDA DE LLET

ACTIVITATS DE LECTO: CLASSIFICACIÓ DE PARAULES, DICTAT DE VOCALS I .... APRENEM LLETRA NOVA, LA M


Bon dia a tots i totes!!!

Ja som a P5 i com ja sabeu una dels aprenentatges més importants és l'adquisició de la lectoescriptura. El curs passat vam adquirir el coneixement de les vocals tant a nivell auditiu, com visual i també el seu traç.  És molt important que tenguin aquests coneixements ben adquirits ja que, en cas contrari no podran assimilar els nous coneixements d'aquest curs. 

No tenim temps a perdre, així que ja hem començat amb lletra nova, la M.   IMPORTANTÍSSIM RECORDAR QUE NO ES DIU EL NOM DE LA LLETRA, SI NO EL SEU SO, PER QUÈ ÉS MOLT MÉS FÀCIL FER L'APRENENTATGE AIXÍ . 

Us pas unes quantes fotos de diferents activitats relacionades amb lecto. 

FOTOS QUI TE LA M I QUI NO

FOTOS VOCALS

TRAÇ M

RACONS MATES DIVERTIDES 1


Com esteim famílies???

 Aquí us deix unes quantes fotos amb actvitats de les mates divertides que feim a l'escola. Ens ho passam genial!!!

En aquests moments repassam continguts del curs passat, ja que després de l'estiu sempre hi ha alguns despistats que ja no recorden el traç d'alguns nombres. 

FOTOS MATES DIVERTIDES 1